Ceva Nordic

... passion for faglighed og dyrevelfærd.

Ceva Animal Health A/S er en del af det franske medicinalfirma Ceva Santé Animale. I Norden har vi en fysisk afdeling i Danmark og Sverige, hvor vi dækker Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island og tilsammen udgør Ceva Nordic.

Vi leverer medicin, vacciner og frihandelsvarer til både grisekvæg, fjerkræ og smådyr og tilføjer løbende nye produkter. Vores produkter produceres hovedsageligt på vores egne fabrikker i EU efter de strengeste produktionskrav (GMP) for at sikre, at de altid lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. 

Vi laver udelukkende veterinærmedicin- og produkter, og den nordiske afdeling er kendetegnet ved høj faglighed og ekspertise indenfor området. Mange af vores konsulenter er dyrlæger, og alle er – uanset baggrund - drevet af den samme passion for god service og vidensdeling. 

Ønsker du at tage kontakt til en af vores fagspecialister eller andre, så finder du dem her

Kontakt Ceva Danmark

ERFARING FRA BRANCHEN

Nogle af os har heste og højlandskvæg, mens andre har hunde, katte og kaniner. I Ceva Nordic har vi en fælles interesse for dyr og deres sundhed, og vi har alle sammen høj faglig viden og mange års erfaring. Derfor er du sikker på at få rådgivning og produkter af folk, der kender dine udfordringer i hverdagen. 

Under fanen ”Vælg dyreart” kan du se vores services indenfor griskvæg, fjerkræ og smådyr. Her kan du også læse om sygdomme og andre emner, der kan være relevante for dig.

VI STØTTER DYREVELFÆRD

Vi er bevidste om vores sociale ansvar og støtter en række projekter og organisationer, der arbejder med velfærd og sundhed hos mennesker og dyr - både lokalt og internationalt. Vi samarbejder bl.a. med Kattens Værn, der hjælper udsatte katte med at finde en ny, kærlig familie. Det er i tråd med vores værdier, der bygger på solidaritet og fællesskab. 

Har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Tilbage til toppen