Ceva Nordic

... passion for faglighed og dyrevelfærd.

Ceva Animal Health (Ceva) er en del af det franske Ceva Santé Animale. Ceva er den 5. største virksomhed indenfor dyresundhed i verden. Ceva ledes af dyrlæger med missionen om at skabe innovative løsninger for alle dyr for at sikre det højeste niveau af pleje og velfærd. Vores portefølje inkluderer forebyggende medicin så som vacciner, lægemidler og dyrevelfærds produkter til landbrugs- og kæledyr. I porteføljen er der også udstyr og services, så vores kunder får den bedste oplevelse med produkterne.  

I Norden har vi en fysisk afdeling i Danmark og i Sverige, hvor vi dækker Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island og tilsammen udgør Ceva Nordic.

Vores produkter og services omfatter primært grise, kvæg, fjerkræ samt hunde og katte.

Vores produkter produceres hovedsageligt på vores egne fabrikker i EU efter de strengeste produktionskrav (GMP) for at sikre, at produkterne altid lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.

Med 6.500 medarbejdere fordelt på 47 lande, stræber Ceva dagligt efter at gøre vores vision som OneHealth-virksomhed levende:

”Together, beyond animal health.”

Cevas omsætning var i 2023 på € 1,6 milliard – læs mere om Ceva Worldwide 

ERFARING FRA BRANCHEN

Nogle af os har heste og højlandskvæg, mens andre har hunde, katte og kaniner. I Ceva Nordic har vi en fælles interesse for dyr og deres sundhed, og vi har alle høj faglig viden og mange års erfaring. Derfor er du sikker på at få rådgivning og produkter af folk, der kender dine udfordringer i hverdagen.

VI STØTTER DYREVELFÆRD

Vi er bevidste om vores sociale ansvar og støtter en række projekter og organisationer, der arbejder med velfærd og sundhed hos mennesker og dyr - både lokalt og internationalt. Vi samarbejder bl.a. med Kattens Værn, der hjælper udsatte katte med at finde en ny, kærlig familie. Det arbejde er i tråd med vores værdier, der bygger på solidaritet og fællesskab.

Har du spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe:                                                                                     

Kontakt Ceva Danmark

   

Ceva Wildlife Research Fund

   

Ceva Wildlife Research Fund

Ceva Wildlife Research Fund blev etablereret i 2023. Formålet er at støtte anvendt forskning i projekter af 3 til 5 års varighed for at bevare vilde dyr.

   

3 hovedformål for projekterne er at:

  • Bekæmpe zoonoser
  • Bevare biodiversitet
  • Samspillet mellem vilde dyr, produktionsdyr og mennesker

Få mere at vide om Ceva Wildlife Research Fund

   

   

    

   

Tilbage til toppen