Værdier

Vores forretning er bygget op om vores værdier...

Cevas værdier: kundepassion, iværksætterånd, solidaritet, innovation

Helt fra starten har vores værdier været i centrum. De skaber sammenhold på tværs af afdelinger og lande, når vi stræber efter at skabe fremgang for vores kunder gennem innovation.

Vi er drevet af kundepassion, og det ses i vores arbejde. Alle løsninger er tilpasset vores kunders forretning og behov, og det tætte samarbejde om at udvikle nye løsninger skaber stærke, langvarige relationer.

Vores iværksætterånd giver os mod til at gøre tingene anderledes og ikke bare følge med strømmen. Vi er ikke bange for at prøve nye tiltag og tænke ud af boksen, når det handler om at finde den bedste løsning til vores kunder.

Fællesskab bygger på solidaritet. Vi har et fælles mål om at styrke dyrenes sundhed på verdensplan, og det kræver frihed for den enkelte medarbejder til at træffe beslutninger og respekt for hinandens arbejde.

Innovation er nøglen til fremskridt. Det handler ikke kun om produktudvikling, men også om at vi udfordrer os selv til at finde nye muligheder og idéer, der kan forbedre vores produkter og skabe værdi – for os og vores kunder.

Tilbage til toppen