Forskning og udvikling

... en investering i fremtiden...

FORSKNING

Forskning er en investering i en bedre fremtid og en vigtig drivkraft for veterinære fremskridt. For at støtte disse fremskridt prioriterer Ceva løbende investering i forskning og udvikling. Takket være disse midler samt højt kvalificerede og engagerede medarbejdere udvikler Ceva mange innovative lægemidler og vacciner i sine forskningscentre.

Vores forskere er fordelt over hele verden, hvilket gør det muligt at etablere globale netværk både internt og med de mange institutter, universiteter og private eksterne forskergrupper, der yder et vigtigt bidrag til vores F&U-programmer.

PRODUKTION

Fordi vi er internationalt repræsenterede, har vi mange muligheder for at tilpasse vores produkter og tjenester nationale og lokale specifikationer. Uanset hvor i verden du befinder dig, får du altid produkter af højeste kvalitet fra Ceva.

Hos Ceva fremstiller vi de fleste produkter på vores egne fabrikker. Gennem egen produktion sikrer vi de høje standarder for sikkerhed og kvalitet, som kendetegner vores produkter. Uanset om det er vacciner, medicin, tabletter, orale opløsninger eller injektionsopløsninger er hvert produkt fremstillet efter de nyeste GMP-standarder.

Tilbage til toppen