Partnerskaber

Gennem stærke partnerskaber med universiteter og institutter samt private og offentlige forskningscentre er Ceva i front, når det gælder den nyeste udvikling indenfor forskning.

Viden findes overalt, og derfor er Cevas forskningscentre spredt ud over hele verden. Vi finder de mest kompetente samarbejdspartnere, som er med til at stimulere og fuldende vores egen forskning og udvikling.

For eksempel har Ceva Animal Health arbejdet sammen med det franske nationale institut for jordbrug (INRA) og Nantes Veterinary School om at udvikle en vaccine mod Q-feber, der ellers er en zoonose på fremmarch i Europa.

Videnskabelige partnerskaber giver Ceva uvurderlige muligheder for at arbejde med førende specialister på forskellige områder. På den måde uddyber vi vores egne færdigheder og viden, hvilket gør det muligt for os at producere kvalitetsprodukter til vores kunder.

Ceva’s CEO, Marc Prikazsky, har beskrevet forskere som verdens "nye iværksættere". Kontakt os, hvis du har en forretningsidé eller videnskabelig idé, som du ønsker at udvikle uafhængigt og/eller i samarbejde med os.

Tilbage til toppen