Hvem vi er, vores vision og værdier

Med innovation, iværksætterånd og kunden i fokus samt en stærk vision, der strækker sig udover dyresundhed, er Ceva Animal Health en af de største aktører i branchen – og vi vokser hurtigt.

Det anslås af op mod 75% af alle nye infektionssygdomme hos mennesker kommer fra fugle og andre dyr. Hos Ceva er vi drevet af innovation, og målet om at bekæmpe zoonoser såsom fugleinfluenza, brucellose og Q-feber. Det er kernen i vores vision ”Together, beyond animal health”. 

Vi er aktive og har fokus på at nå vores vision. Derfor deltager Ceva i flere projekter rundt omkring i verden, hvor vores produkter og omfattende viden kan gøre en forskel. Fra Uganda, hvor vi samarbejder med lokale landmænd og dyrlæger om at stoppe sovesyge, til England og USA hvor vi støtter de største dyrevelfærdsorganisationer med Adaptil On-the-go Halsbånd til hjemløse hunde.

Ceva har kontorer i 45 lande og er involverede i projekter i mere end 110 lande. Med 12 udviklingscentre (R&D), 25 produktionsanlæg og mere end 5000 ansatte over hele verden er Ceva Animal Health et globalt foretagende i ordets rette betydning.

Se hvor i verden vores kontorer findes.

Tilbage til toppen