Nyt om brunst og fodring af polte

Griseriet podcast lancerer to nye episoder om reproduktion.

Nye podcasts er klar til at styrke din viden og optimere reproduktionen i din besætning. Lyt med der, hvor du normalt lytter til podcasts.

Podcasten ”Uden mad og drikke, duer polten ikke” – her går Thomas Bruun fra SEGES og Cevas Henrik Bech Pedersen i dybden med, hvad du kan gøre for at fodre dine polte mest optimalt i for hold brunst. Og hvordan sikrer du dig at polten ikke er for tynd eller for tyk? – her er måling af rygspæk en vigtig indikator på om fodringen har ramt rigtigt. Få mere viden om anbefalingerne for mm rygspæk og hvordan du kan rette op på forskelligartet rygspæk.

I podcasten ”Spis min gris, i morgen skal du fare” kan du høre Seges’ anbefaler og mulige løsninger, hvis du oplever problemer med huldet og meget mere. Du får bl.a. også svar på, om der er ændret anbefalinger i forbindelse med flushing.

Hvornår er grisen klar til fravænning? - lyt til podcast fra Ceva

Lyt med på Griseriet podcasts, der hvor du normalt lytter til podcasts                                                                                                   

I studiet har du Thomas Bruun fra SEGES Innovation og Henrik Bech Pedersen fra Ceva – begge har flere års indsamlet viden og erfaring om reproduktion, og hvorfor fodring er så vigtigt, for at få det bedste ud af polte og søer.

     

Her på siderne kan du også få mere viden om reproduktion:

      

Tilbage til toppen