Hypertension hos katte: Guidelines til fagpersoner

Til diagnosticering, behandling og overvågning af hypertension hos katte.

For at gøre det nemt for dig som dyrlæge eller veterinærsygeplejerske har vi samlet diverse links til retningslinjer og anbefalinger til diagnosticering, behandling og overvågning af hypertension hos katte.

VetInterMed er Cevas hjemmeside for kardiologi, nefrologi og hypertension. Den er rettet mod dig, som er dyrlæge eller veterinærsygeplejerske og den indeholder hjælp til diagnose og behandling – alt sammen for at gøre din hverdag nemmere.

Her kan du blandt andet finde:

•  ISFM´s Anbefalinger om blodtryksmåling. (Documents)

•  Assessment Form til dokumentering af blodtryksmåling. (Documents)

•  Film om hvordan man måler blodtryk. (Consultations)

•  Korte undervisningsvideoer med Andy Sparkes – brug gerne disse videoer internt på klinikken for at udbrede viden om blodtryksmåling til samtlige medarbejdere. (Stay Up to Date)

Log ind på VetInterMed

 

ISFM (International Society of Feline Medicine) har lavet nogle klare guidelines og anbefalinger for behandling af hypertension. ISFM er desuden den organisation, som kan certificere klinikker som ”kattevenlige” (catfriendly clinic), og de uddeler hvert år ”easy to give” Award til produkter, som katte gerne vil indtage.

  

ISFM’s hjemmeside

 

   

 

Katten Amodeus’ egen hjemmeside giver besøgende viden om forhøjet blodtryk hos katte samt information om, hvordan man skal agere for at kunne opdage sygdommen tidligt.

Med film og letforståelig information retter den sig først og fremmest mod dyreejere, men den kan også bruges på klinikker for at udbrede viden om hypertension blandt personalet. Filmene, som du også finder på vores ressourcecenter for forhandlere til at downloade, er perfekte til at vise i venteværelset.

www.amodeus.vet/da

 

Kontakt vores produktspecialister, hvis du ønsker mere information om vores produkter.

Tilbage til toppen