Gode råd til hundeejere op til nytår

Mange hunde bliver bange for høje lyde. Som hundeejer kan du gøre flere ting for at hjælpe din hund med at håndtere sin frygt. Her får du nogle gode tips og råd med på vejen.

TRO PÅ DIG SELV OG DIN HUND

Det tager tid at arbejde med hundens frygt. Tro på dig selv, læg en plan og følg den. En kombination af ADAPTIL, træning og selvtillid hos hundeejeren giver mulighed for en rolig hund, der ikke længere er bange. Fremfor alt er det vigtigt at gøre noget! Hvis du ikke arbejder med din hunds angst for høje lyde, bliver den ofte værre med tiden.

NYTÅRET VARER LÆNGE FOR BANGE HUNDE – BEGYND TIDLIGT

Husk at raketter og fyrværkeri også bliver fyret af i dagene op til Nytårsaften. Vi bemærker som regel ikke de enkelte raketter, men det gør en bange hund. Derfor anbefaler vi at anvende ADAPTIL fra midten af december, så du er klar, når de første nytårsraketter bliver skudt af.

KOMBINÉR FLERE TILTAG FOR DEN BEDSTE EFFEKT

Hvis din hund har været bange for høje lyde i mange år, tager det længere tid, før den lærer at kontrollere sin frygt. Ofte er en kombination af hjælpemidler, konkrete adfærdsændringer og masser af træning det, som giver den bedste effekt. Spørg din lokale hundeklub, om de afholder kursus i lydtræning.

ADAPTIL Halsbånd hjælper din hund med at fokusere og få mest muligt ud af træningen.

HVAD ER ADAPTIL?

ADAPTIL indeholder tryghedsferomoner. Det er den samme slags feromoner, som tæven giver sine hvalpe for at give dem tryghed og mod til at undersøge sine omgivekser. ADAPTIL giver en naturlig følelse af tryghed hos både hvalpe og voksne hunde ved at efterligne tævens feromoner.

Til nytår anbefaler vi ADAPTIL Calm On-the-go Halsbånd.

Alle ADAPTIL-produkter kan kombineres – også med lægemidler.

Læs mere på ADAPTIL.dk

Tilbage til toppen