Cardiology Cross-talk Symposium

Se Cevas symposium, lyt til optagelserne og få de vigtigste budskaber fra førende eksperter i kardiologi inden for smådyr.

Kan humane og veterinære kardiologer lære af hinanden?
Svaret er: JA!

I efteråret 2022 blev det 5. symposium i rækken af Ceva Cardiology Cross-talk Symposiums afholdt. Eventet blev holdt i både Bordeaux og Chicago på samme tid. 170 specialister inden for human og veterinær kardiologi deltog i symposiet med titlen "TWO hearts that beats as ONE". Symposiet afholdes med det formål at forbedre livskvaliteten, forlænge livet og optimere behandlingen af hunde og katte med hjertesygdomme. Dette var det 5. Symposium i en serie af symposier afholdt af Ceva, hvor det første blev afholdt i 2009. Formålet er at udveksle erfaringer, der kan anvendes inden for både human og veterinær kardiologi for at fremme konceptet “ONE HEALTH”.

  
Ceva har indgået et samarbejde med det franske Liryc-institut (The University Hospital Institute of Electrophysiology and Heart Modelling) i Bordeaux som er førende inden for forskning om hjertearytmier. Målet med samarbejdet er at skabe en fælles platform dedikeret til kardiologi, hvor samarbejdet mellem forskning og medicinsk innovation kan gavne både mennesker og dyr.

  

Se optagelserne fra alle 5 symposier og se korte videoer med de vigtigste ting fra hvert arrangement - læs mere ved at klikke på knappen herunder!

Alt omkring Cardio Symposium

  

Tilbage til toppen