Samarbejde med Kattens Værn

Mere tryghed og mindre uro hos Kattens Værn...

Kattens Værn har i mange år hjulpet katte, der er blevet forladt eller af andre årsager har brug for et nyt hjem. Med FELIWAY bliver kattene mindre utrygge og får hjælp til en håndtere en sny og uvant situation.

For katte trives allerbedst i trygge og velkendte rammer. Når de skal være på et internat, er det en ny situation med mange nye indtryk og fremmede katte. Det kan give en del utryghed og uro, både på internatet og når de kommer ud til nye familier.

Hver dag arbejder Kattens Værn på at hjælpe katte videre ved at finde nye familier eller genudsætte vildkatte efter et grundigt dyrlægetjek. Men selvom de gør alt, hvad de kan, er det ikke nemt for en kat at være på internat, fortæller Rikke Snedled, internatleder hos Kattens Værn i Brøndby.

”Det er svært for en kat at være på et internat. Derfor er det rart at kunne hjælpe dem med en ekstra følelse af tryghed ved hjælp af feromoner. Selvom det ikke fjerner al utryghed og uro hos alle katte, har vi gjort alt, hvad vi kan.” siger Rikke. 

FRA INTERNAT TIL NY FAMILIE

Når en kat får en ny familie, er det også en ny og uvant situation. Den skal hjem til nye mennesker, fremmede dufte og måske endda andre katte. For at give katten den bedste start på sit nye liv, anbefaler Kattens Værn den nye familie, at give katten ekstra tryghed. Det gælder også, hvis katten skal bo sammen med andre katte.

”Det er ikke alle katteejere, der tænker over, hvor uvante et klinikbesøg eller nye omgivelser kan være, især hvis der er andre katte. Vi får en bedre harmoni i vores gruppe med feromoner.” forklarer Rikke.

Vores samarbejde med Kattens Værn startede tilbage i 2016, og samarbejdet er kun blevet tættere siden – til gavn for kattene. Hvert år leverer Ceva FELIWAY-produkter til Kattens Værns internater i Brøndby, Aalborg og Slagelse. Det giver kattene en følelse af tryghed, mens de venter på deres nye familie eller er på besøg i klinikken.

ET SAMARBEJDE TIL GAVN FOR KATTENE

”For os er det en unik mulighed for at gøre noget ekstra for de mest sårbare katte. Kattens Værn laver et vigtigt stykke arbejde, som vi er glade for at støtte op om!” siger Lisbeth Jørgensen, teamleder og smådyrsdyrlæge hos Ceva Animal Health.

For Kattens Værn betyder samarbejdet med Ceva, at de kan hjælpe kattene og deres nye familier til en endnu bedre start på deres fælles tilværelse:

”Vi er glade for samarbejdet og synes det er fedt at kunne give kattene og ejerne den tryghed og støtte.” siger Rikke.

Tilbage til toppen