En ansvarsfuld indbydelse - Antibiotics in Focus

Velkommen til "Antibiotics in Focus"! En spændende uddannelsesdag med fokus på ansvarlig brug af antibiotika. Flere ledende specialister deler sin viden om antibiotika og antibiotikaresistens hos kæledyr.

Antibiotikaresistens er et af vor tids varmeste emner og vi har alle et fælles ansvar. For at kunne anvende antibiotika i fremtiden er det vigtigt, at vi agerer korrekt idag.

Ceva Animal Health tager aktivt stilling og har derfor samlet nogle af de dygtigste specialister på området til en hel dag med fokus på dette område. Formålet er at skabe en spændende uddannelsesdag med fokus på ansvarlig brug af antibiotika og målsætningen er at vi sammen kan være med til at gøre en forskel! I samarbejde med AniCura inbyder Ceva dig som er dyrlæge til:

Antibiotics in Focus

From principles to praxis - How do we become wiser?

Torsdag d. 28. februar 2019 • 08:00-17:00 • IDA Conference, København

 

Pris: 1295,- DKK (Uddannelsesdag + Grambogen)

Early Bird pris: 995,- DKK - Ved tilmelding inden 31. december 2018.

Denne uddannelsesdag har et "brænd varmt" og dagsaktuelt program designet til morgendagens behandlinger. Dagens moderator er Luca Guardabassi, som sammen med flere ledende specialister deler sin viden om antibiotika og antibiotikaresistens hos kæledyr.

Tilbage til toppen