11. - 12. dec. 2017: Kursus for veterinærsygeplejersker

Hvordan kan viden om hunde- og katteadfærd forenkle din hverdag

Vil du lære mere om hvordan du i en stresset hverdag kan håndtere en patient adfærdsmæssigt  uden at gå på kompromis med tid og ergonomi? Eller hvordan du giver professionel rådgivning omkring adfærd som giver fordele til din dyreklinik/hospital?
 
Evidensia Academy har sammen med Ceva Animal Health lavet et 2-dages kursus med fokus på adfærd på klinikken. Kurset er første del af kursusprogrammet ”Evidensia Nursing School”, men man kan sagtens deltage i denne del uden at deltage i hele kursusprogrammet. Kurset afholdes i Greve, Malmø og Oslo.

Kursusbeskrivelse

• Adfærdsmæssig forberedelse til dyrlægebesøg (set i forhold til såvel kunde som dyrlægeteam)

• Katte- og hundekommunikation, og hvordan den påvirker interaktionen mellem mennesker og kæledyr

• Adfærdsmæssig udtryk for følelser (inklusive uro, angst og frustration)

• Håndtering af negative følelser på dyreklinik

Forlæsere

Sarah Ellis, BSc Joint Honours Zoology/Psychology, PgD Companion Animal Behaviour Counselling, PhD student

Sarah Ellis var fra 2003-2007 PhD studerende på Queen’s Univerity Belfast, hvor hun forskede i adfærdsberigelse hos katte på internater. Siden har hun arbejdet videre med forskning inden for katte adfærd og seneste som katteadfærdsspecialist. Sarah har igennem sin forskningskarriere udgivet adskillige artikler og forelæst til mange konferencer og kurser.

Iben Meyer, DVM, PhD

Iben blev uddannet dyrlæge ved Københavns Universitet i 2007. Sideløbende med sine dyrlægestudier tog Iben enprivat uddannelse som dyreadfærdsterapeut. I perioden 2007-2015 var Iben ansat ved Københavns Universitet, hvor hun ud over at undervise deltog på flere internationale konferencer om etologi og anthrozoologi og bl.a. lavede en PhD i etologi om interaktionen mellem hund og menneske. I 2014 startede Iben sit firma Dyreadfærdskonsulenten. Herudover er Iben også tilknyttet TrygFonden besøgshunde og KU’s censorkorps og sidder i bestyrelsen for Dansk Selskab for Klinisk Veterinær Etologi (DSKVE), hvor hun arbejder for et større kendskab til og viden om veterinær etologi. I sit daglige virke arbejder Iben med adfærdsbehandling af hund og kat samt undervisning og foredrag omkring hunde- og katteadfærd.

Kursusinformation

Dato: 27+28 marts 2017 (dag 1: kl. 10-17 / dag 2: kl. 9-16)
Sprog: Engelsk/Skandinavisk
Sted: Evidensia Academy, Korskildeeng 4, Greve
Pris: 5.600 DKK ex. VAT (Inkl. foredrag, kursusmat., forfriskninger og frokost)
Deadline: 13 Feb. 2017
Målgruppe: Veterinærsygeplejersker
Mere info: Kontakte Mia Søderlund, Evidensia Academy  mia.soderlund@evidensia.dk

Jeg vil lære mere om adfærd og tilmelder mig her til kurset

Last update: 22/06/2017

Tilbage til toppen