Partnerskaber

Ceva Santé Animale samarbejder i vidt forgrenet netværk af videnskabelige og kommercielle institutioner i hele verden.

Ved at pleje forbindelser til universiteter, institutioner, private og offentlige forskningscentre drager Ceva altid fordel af de seneste fremskridt inden for forskningen og hjælper med at udbrede forskningsmæssig viden.

Vi mener ikke, at nogen har monopol på viden. For at vi i dag kan nå frem til de bedste løsninger må vi have globalt udsyn efter de bedste kræfter, og det er årsagen til, at Cevas interne forskning strækker sig over hele kloden. Derudover ved vi, at strategiske alliancer med eksterne partnere er en væsentlig drivkraft for vores egne forskningsaktiviteter og udvikling.

Et godt eksempel på et frugtbart samarbejde med videnskabelige institutioner er Cevas udvikling af den nye vaccine COXEVAC. Med hjælp fra det nationale landbrugsforskningsinstitut i Frankrig  (INRA) og veterinærskolen i Nantes udviklede Ceva den nye vaccine mod Q-feber, en af de zoonoser, der udbreder sig hurtigst i Europa.

I kraft af de videnskabelige og kommercielle partnerskaber får Ceva en meget gunstig mulighed for at arbejde sammen med de førende specialister inden for de forskellige områder, som vi beskæftiger os med. Dette giver os mulighed for at videreudvikle vores egne faglige kompetencer og kvalificerer os til at fremstille de bedstmulige produkter til vores kunder. 

Vores administrerende direktør, Marc Prikazsky, har beskrevet videnskabsmændene som vore dages "nye entreprenørere" . Hvis du har en forretningsmæssig eller videnskabelig idé, som du kunne tænke dig udvikle enten uafhængigt eller i samarbejde med os, er du velkommen til at kontakte os på denne mail-adresse: contacts@ceva.com

Tilbage til toppen