Fokus på ansvarlighed

Som et af de på verdensplan førende firmaer inden for veterinærmedicin påtager Ceva sig sit sociale ansvar ved ikke blot at bidrage til menneskers og dyrs velfærd, men at gøre det på en ansvarlig og etisk måde.

Som et af de på verdensplan førende firmaer inden for veterinærmedicin påtager Ceva sig sit sociale ansvar ved ikke blot at bidrage til menneskers og dyrs velfærd, men at gøre det på en ansvarlig og etisk måde. Dette er også hovedsigtet med vores produktforskning og -udvikling. 

I den aktuelle situation, hvor miljø og verdensøkonomien er udsat for ikke tidligere sete trusler, bestræber vi os i Ceva på at skabe produkter, som er sikre for brugere, dyr og forbrugere.

Vi tager vores ansvar for miljøbeskyttelse meget alvorligt, og gennemfører regelmæssige undersøgelser, som omhandler miljøbelastningen på grund af affaldet fra dyreproduktionen.

I vores forskning- og udviklingscentre holdes der skarpt øje med dyrenes velfærd. Alt arbejde som udføres her er underkastet et etisk charter bestående af tolv regler, hvor den syvende regel fastslår, at alle studier skal godkendes af en intern etik-komité.

Ceva støtter forskellige sociale- og velgørenhedsprogrammer.

Tilbage til toppen