Cat Handling Programme

FELIWAY Cat Handling Programme er en gratis onlineuddannelse om den bedste håndtering af katte på klinikken.

FELIWAY Cat Handling Programme er en unik online-uddannelse rettet mod dyrlæger og sygeplejersker. Ved hjælp af informative videoer lærer du om de bedste teknikker til håndtering af katte i klinikken.

Programmet er et samarbejde mellem Ceva Animal Health og International Cat Care og involverer flere kendte katteeksperter bla. Katteadfærdspecialist Dr. Sarah Ellis og Veterinærspecialist Martha Cannon, som har bidraget med deres store viden. Hele kurset er på engelsk.

Efter at have fuldført programmet, vil du have fået en større forståelse for håndtering af katte i klinikken, og du vil forhåbentlig få en oplevelse af mindre utryghed hos dine kattepatienter - både i forbindelse med konsultationer og indlæggelse. Du vil på den måde kunne hjælpe dine kattepatienter til den bedst mulige behandling.

For at registrere dig, skal du bruge din kliniks unikke kode. Denne fåes ved at kontakte din Ceva Veterinærkonsulent. Alle medarbejdere på klinikken skal bruge samme unikke kode, når de registrerer sig.

Klik på nedenstående link for at få adgang til vores online undervisningsplatform, hvor du kan registrere dig eller logge på FELIWAY Cat Handling Programme:

Tilmeld dig her

Tilbage til toppen