Ceva søger to nye salgskonsulenter

Vil du være vores nye kollega? Du er udadvendt, energisk, nysgerrig, fagligt dygtig og først og fremmest en god kollega? Kan du svare ja til alt dette - så skal du ansøge straks!

Ceva Animal Health Nordic søger to nye salgskonsulenter til vores afdeling med medicin og plejemidler til kæledyr – den ene i Nord/Midtjylland og den anden på Sjælland.

Som salgskonsulent får du ansvaret for salgsaktiviteter til dyrlægeklinikker og førende pet shops i dit område. Du står for den løbende opfølgning og vedligeholdelse af relationer til nye og eksisterende kunder. Jobbet som salgskonsulent i Ceva kræver at man kan arbejde selvstændigt, men stadig som en del af et team. Man skal være parat til at yde det ”lidt ekstra” ved hvert besøg, der gør Ceva helt unik og til den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder.

For den rette person er jobbet både fagligt og personligt udfordrende. Du bliver løbende opdateret med den nyeste viden indenfor den veterinære branche og du vil lære en masse om menneskelige relationer; Både som en del af Ceva Animal Health Nordic og i samarbejdet med dine kunder.

Ceva Animal Health Nordic har kontorer i Vejle og Lund (Sverige) og vi er i dag 28 medarbejdere der arbejder med medicin og plejemidler til både produktionsdyr og kæledyr. Vores nye motto er:

We help you to help yours.
Together we CARE!

 Vores løsninger til kæledyr dækker bredt. Vi udvikler, producerer og sælger tryghedsskabende feromoner og innovative medicinske løsninger indenfor dermatologi, analgesi, kardiologi og meget mere.

Du skal skrive til os, hvad din motivation er for at ansøge og hvorfor du skal være vores nye kollega. Fremsend din ansøgning hurtigst muligt og inden den 1. november til cevadanmark@ceva.com.

Last update: 24/10/2017

Tilbage til toppen