Sådan kan du hjæpe din hund.

Giv hunden ekstra støtte i hele julemåneden ved at begynde at bruge ADAPTIL allerede i begyndelsen af december. For hunde, der kun bliver en smule nervøse over det bragende nytårsfyrværkeri, er det ofte nok udelukkende at bruge Adaptil.  Det er...

Giv hunden ekstra støtte i hele julemåneden ved at begynde at bruge ADAPTIL allerede i begyndelsen af december.

For hunde, der kun bliver en smule nervøse over det bragende nytårsfyrværkeri, er det ofte nok udelukkende at bruge Adaptil.  Det er meget nemt at bruge Adaptil. Signalstofferne frigives enten gennem et halsbånd, som hunden kan have på i alle situationer, eller ved hjælp af en diffusor (fordamper) til stikkontakten, der udsender signalstofferne døgnet rundt eller som en spray, som kan påføres hundens tæppe eller kurv. Et halshånd eller en diffusor rækker til 4 ugers brug.

Men hunde med voldsommere fyrværkeriangst kan med fordel trænes med en lyd-cd i månederne op til jul og nytår. Princippet er langsomt at vænne hunden til fyrværkerilydene og derved ”undervise” hunden i, at fyrværkeri ikke er farligt.  Man begynder med at høre cd’en på meget lav lydstyrke og øger så gradvist lydstyrken, så det til sidst er lige så højt som rigtigt fyrværkeri. Træningen skal selvfølgelige kombineres med en masse ros og godbidder. Man opnår det bedste resultat ved at kombinere træningen med et ADAPTIL-produkt. Cd’en med fyrværkerilyde kan fås, når du køber et ADAPTIL-produkt i november og december.

ADAPTIL kan købes i håndkøb hos din dyrlæge eller hos din dyrehandler.

Nogle hunde er så angste, at de også har brug for beroligende medicin.  Hvis du er tvivl, skal du tale med din dyrlæge om din hunds behov.

 

Tilbage til toppen