Vores værdier

Lige fra start har vi været guidet af vores værdier. Enhederne imellem forener de os og vi stræber efter at opnå ekspertise for vores kunder igennem innovation.

  • Værdiskabelse for den enkelte kunde

Vi tror på værdiskabelsen for den enkelte kunde igennem kundetilpassede løsninger og ved at støtte op om den enkelte kundes ambitioner, behov og udfordringer. Vi ønsker at knytte stærke bånd, have langvarige relationer og være samarbejdspartnere, hvor vi laver nye løsninger sammen igennem innovation og udvikling. 

  • Iværksætterånd

Iværksætterånden styker den enkelte i at levere hurtigere og bedre resultater. Vi deler viden og tager chancer. Vi gør tingene anderledes og mere opfindsomt. Vi vil finde de bedste løsninger til vores kunder.

  • Solidaritet

Vi fokuserer på samarbejde. Vores fælles mål er at overvinde verdens problemer indenfor dyresundhed. Vi vil give hvert enkelt individ plads til at tage beslutninger og vi respekterer hinandens arbejde. Samarbejdet rækker også ud til vores kunder, hvor vi ønsker åbenhed og kollaborative relationer.

  • Innovation

Vores innovative tankegang skal holde os fokuserede på fortsatte forbedringer og høj kvalitet. Dette gælder ikke kun for produkter, men også for den måde vi skaber værdi på - for både os selv og vores kunder. 

Tilbage til toppen