Cevas virksomhedsbeskrivelse

Drevet af innovation og med tocifrede vækstrater er Ceva en af de hurtigst voksende top 10 virksomheder indenfor veterinær famakologi. Vores mission rækker længere ud end dyresundhed og -velfærd.

Vores ekspertise er koncentreret om to områder for farmaci og biologi, hvor vi har dedikerede teams, der tager sigte på at opfylde de specifikke krav fra kvæg, fjerkræ, svin og selskabsdyr-sektoren. Vi stræber hele tiden efter at finde bedre løsninger til eksisterende og nye sygdomme, som igen vil forbedre dyrenes sundhed og produktivitet.

I øjeblikket, er svimlende 75% af alle nye menneske- smitsomme sygdomme, af animalsk oprindelse. CEVA er involveret i kampen mod spredning af smitsomme sygdomme, der kan overføres fra vilde og tamme dyr og fugle til menneske-sygdomme - kaldet zoonoser og som omfatter fugleinfluenza, brucellose og Q-feber. Dette er en af drivkræfterne bag vores vision: 'Together, beyond animal health'.

CEVA er en synlig tilhænger af, og bidragyder til, forskellige velfærds- og sociale programmer over hele verden. Vores arbejde spænder fra forskning, udvikling, produktion og levering af sundhedsprodukter til dyr til de fattigste dyreejerne i verden, som vores SOS (Stempel Out Sleeping decease) program i Uganda.I Storbritannien sponsorerer CEVA et større hunde velfærds program med Adaptil® halsbånd, for at gøre livet for hunde i dyreinternater mindre stressede.

Vores globale forretningsaktiviteter er opdelt i seks store områder: Vesteuropa, Central -og øst Europa (incl. Tyrkiet), Nordamerika, Latinamerika, Afrika/Mellemøsten and Asien/Stillehavsområdet.

Vi har base i 42 lande og aktiviteter i over 110 lande. Vi har 13 forsknings-og udviklingscentre, 21 fabrikker og over 3.500 ansatte verden over.

Tilbage til toppen